Cookies og privatlivspolitik

 

 

ARCADESHOPPENS RETNINGSLINJER FOR INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

 

”Når De besøger Arcadeshoppen.dk kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af varer. Disse oplysninger sælger Arcadeshoppen ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. I forbindelse med køb af varer på Arcadeshoppen.dk kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis PostDanmark eller anden fragtleverandør, og du vil derfor ved bestilling af varer på Arcadeshoppen.dk samtykke i, at Arcadeshoppen videregiver oplysninger, der er nødvendige til ordrens gennemførelse og levering, til tredjemand.”

Arcadeshoppen har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på Arcadeshoppens sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse.  Som besøgende på Arcadeshoppen.dk er det muligt, at Arcadehoppen indhenter ikke-identificerbare oplysninger som alder, køn, postadresse o.l.

Dette gør vi blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære. Arcadeshoppen er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på Arcadeshoppen.dk.

 

 

PERSONDATAPOLITIK

 

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Vi opbevarer dine afgivne oplysninger i 2 år. Begrundelsen herfor er, at der på en de fleste varer gives 2 års reklamationsret.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du kan til hver en tid se hvilke kontaktoplysninger Arcadeshoppen har registreret om dig ved at klikke ind på din konto.  Skulle du som kunde ønske at få slettet eller ændret visse oplysninger fra din brugerkonto, så står vores supportafdeling til rådighed. De kan kontakte os under punktet Kontakt Os

 

 

COOKIES

 

Hos Arcadeshoppen.dk bruger vi cookies til, at forbedre brugeroplevelsen, samt tilpasset indhold, målrettede annoncer, og til anonym sporring på tværs af hjemmesider. Ved at bruge vores website, giver du tilladelse til alle cookies i henhold til vores cookie politik.

 

Hvad er cookies

En cookie er en datafil som bliver forsøgt gemt på din computer af hjemmesiden du besøger. Cookies bruges af langt de fleste hjemmesider i dag, cookies er med til, at sikre at hjemmesidens funktioner fungerer som de skal, og bruges til, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der lagres ikke nogen personlige informationer i vores cookies, og de kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

 

Hvilke cookies benytter Arcadeshoppen.dk

Nedenfor finder du en liste over de cookies som Arcadeshoppen.dk bruger til, at forbedre brugeroplevelsen. 

Hos Arcadeshoppen benytter vi både Persistent Cookies og Session Cookies.  Session Cookies gemmes kun så længe, at browservinduet er åbent, hvorimod Persistent cookies også gemmes efter, at browseren lukkes ned. Hvis du ønsker at vide mere om de to typer af cookies, så kan der findes yderligere information på Foreningen for Dansk Internet Handels hjemmeside som du finder her.

 
Hvordan afviser eller sletter man cookies

Ønsker du ikke at tillade cookies, eller ønsker du at slette cookies du allerede har gemt på din computer, så finder du på erhvervsstyrelsens hjemmeside en guide til hvordan det gøres. Fremgangsmåden kan findes her og er forskellig alt efter hvilken browser man benytter.

 

 

COPYRIGHT

 

Alt på Arcadeshoppens hjemmeside er beskyttet under loven om ophavsret. Brug af layout, billeder og tekster er forbudt uden forudgående aftale med Arcadeshoppen. Har du spørgsmål kan du benytte Kontakt Os